Perhe -ja ihmissuhteet

Eroinfo, eroryhmät, tuetut lomat ja vertaistuki

Yhden vanhemman perheiden liiton Eroinfoon voit soittaa, jos haluaa keskustella siitä, kuinka lapsen elatusapu lasketaan ja miten lapsen asuminen, huolto ja tapaamiset muualla asuvan vanhempansa kanssa järjestetään eron jälkeen. Tarjolla on myös vertaistukitoimintaa, eroryhmiä ja tuettuja lomia.

Kirkon tukea parisuhteen huoliin

Perheneuvoja tarjoaa apua parisuhteeseen, perheeseen ja henkilökohtaiseen elämään liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Mahdollisuus osallistua myös terapeuttisiin ryhmiin.

Miessakit

Tarjoaa matalan kynnyksen vertaistoimintaa, ammatillisia tuki- ja kriisipalveluja miehille muun muassa isyydestä, erossa tai väkivaltakokemuksissa.

Poikien Puhelin (Väestöliitto)

Auttava puhelinpalvelu alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille. Puhelimessa nuoria autetaan kaikissa elämään liittyvissä pulmissa. Puheluihin vastaa aikuinen, ammatillisesti poikien maailmaan perehtynyt mies.

Vanhempainpuhelin ja -netti (Mannerheimin Lastensuojeluliitto)

Voit soittaa tai kirjoittaa mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Vapaaehtoinen päivystäjä keskustelee puhelimessa tai vastaa nettikirjeeseen.  Päivystäjät ovat myös itse vanhempia.

Väestöliiton Hyvä kysymys -palvelu

Hyvä kysymys -palvelusta löydät Väestöliiton ja muiden toimijoiden auttavia palveluita.

Vanhustyön keskusliiton toiminta yksinäisyyden lievittämiseksi

Iäkkäille ihmisille suunnattua ryhmätoimintaa yksinäisyyden tunteen lievittämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi sekä uusien ystävien löytämiseksi.