Saavutettavuusseloste

Takuusäätiön verkkosivustoalusta vastaa WCAG 2.1, AA-tasoa.

Sivuston sisällöissä on seuraavat saavutettavuuspuutteet:

  • Takuusäätiön takauksen verkkoasioinnin liitteissä (pdf-muodossa) on saavutettavuuspuutteita. Ne korjataan 31.12.2021 mennessä. Katso lisää ohjeita verkkoasioinnin saavutettavuusselosteessa.
  • Pienlainan hakeminen -sivulla olevat hakemuslomakkeet (pdf- ja Word-muodossa) eivät ole saavutettavia. Pienlainan hakeminen siirtyy verkkoasiointiin syyskuussa 2021. Tuleva verkkoasiontialusta täyttää WCAG 2.1, AA-tason saavutettavauusvaatimukset.
  • Hallitse rahojasi -sivuilla on linkkejä infograafeihin (pdf), joissa on kerrottu eri kotitaloustyyppien kohtuullisen kulutuksen mukaiset euromäärät erilaisiin arjen menoihin. Luvut päivitetään kesällä 2021, minkä jälkeen  julkaisemme infograafit saavutettavina.
  • Ammattilaisille suunnattu Vuokra-asukkaiden talousneuvonnan työkalupakki on saavutettava lukuun ottamatta joitakin liitetiedostoja (pdf-muodossa). Saavutettavat liitteet löytyvät työkalupakin sivuilta 9, 12, 21, 26-28 ja 30. Myös sivulta 22 löytyvä Rahahuolet puheeksi- opas on saavutettava. Muut liitteet ovat pääosin ASTA-hankeen yhteistyökumppaneiden tuottamia, emmekä ei vastaa niiden saavutettavuudesta. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä viestintäämme, mikäli haluat tietoa niiden sisällöstä.

Verkkosivuillamme on linkkejä muiden organisaatioiden sivuille, joiden saavutettavuudessa saattaa olla puutteita.

Huomasitko puutteen saavutettavuudessa?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna palautetta ensin meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostilla info(at)takuusaatio.fi. Saat vastauksen 14 päivän kuluessa. Korjaamme tietoomme tulleet ongelmat.

Ellet ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai, et saa vastausta 14 päivän aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla on lisätietoa ilmoituksen tekemisestä ja asian käsittelystä.

Yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Saavutettavuusseloste on laadittu 30.11.2020 ja päivitetty 3.6.2021.