Saavutettavuusseloste

Takuusäätiön verkkosivustoalusta on uusittu saavutettavaksi marraskuussa 2020 ja se vastaa WCAG 2.1, AA-tasoa.

Sivuston sisällöissä olevat saavutettavuuspuutteet

  • Pienlainan hakeminen -sivulla olevat word- ja pdf -muodossa olevat hakemuslomakkeet eivät ole saavutettavia. Pienlainan hakeminen siirtyy verkkoasiointiin vuoden 2021 alussa. Verkkoasiontialusta tulee täyttämään WCAG 2.1, AA tason saavutettavauusvaatimukset.
  • Vuokra-asukkaiden talousneuvonnan työkalupakissa olevat liitteet eivät ole saavutettavia.
  • Materiaalit -sivuilla Rahahuolet puheeksi – opas ryhmänohjaajille, Penno – työkirja, Mitä eläminen maksaa –infograafit ja Mitä eläminen maksaa? -budjettipohjat eivät ole saavutettavia.
  • Hallitse rahojasi -sivuilla on pdf-tiedostoja, joissa on kuvattu kotitalouksien viitebudjetteja infograafeina. Ne eivät ole saavutettavia.

Yllämainitut puutteet pyritään korjaamaan 31.3.2021 mennessä.

Lisäksi verkkosivuillamme on linkkejä muiden organisaatioiden sivuille, joiden saavutettavuudessa saattaa olla puutteita.

Huomasitko puutteen saavutettavuudessa?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna palautetta ensin meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostilla info(at)takuusaatio.fi. Saat vastauksen 14 päivän kuluessa. Korjaamme tietoomme tulleet ongelmat.

Ellet ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta 14 päivän aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Saavutettavuusseloste on laadittu 30.11.2020