Saavutettavuusseloste

Takuusäätiön verkkosivustoalusta vastaa WCAG 2.1, AA-tasoa.

Sivuston sisällöissä on seuraavat saavutettavuuspuutteet:

  • Takuusäätiön takauksen verkkoasioinnin liitteissä (pdf-muodossa) on saavutettavuuspuutteita. Ne korjataan 31.12.2021 mennessä. Katso lisää ohjeita verkkoasioinnin saavutettavuusselosteessa.
  • Hallitse rahojasi -sivuilla on Kuluttajatutkimuskeskuksen laatimista kotitalouksien viitebudjeteista tehtyja infograafeja (pdf-muodossa), jotka eivät ole saavutettavia. Infograafeissa on kerrottu eri kotitaloustyyppien kohtuullisen kulutuksen mukaiset euromäärät erilaisiin arjen menoihin. Kuluttajatutkimuskeskus on päivittämässä nykyisiä vuoden 2018 hintatasoon perustuvia lukuja. Uusimme infograafit sivuillemme päivitetyillä luvuilla ja saavutettavina 15.8.2021 mennessä.
  • Ammattilaisille suunnattu Vuokra-asukkaiden talousneuvonnan työkalupakki on saavutettava lukuun ottamatta joitakin liitetiedostoja (pdf-muodossa). Saavutettavat liitteet löytyvät työkalupakin sivuilta 9, 12, 21, 26-28 ja 30. Myös sivulta 22 löytyvä Rahahuolet puheeksi- opas on saavutettava. Muut liitteet ovat pääosin ASTA-hankeen yhteistyökumppaneiden tuottamia, emmekä ei vastaa niiden saavutettavuudesta. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä viestintäämme, mikäli haluat tietoa niiden sisällöstä.

Verkkosivuillamme on linkkejä muiden organisaatioiden sivuille, joiden saavutettavuudessa saattaa olla puutteita.

Huomasitko puutteen saavutettavuudessa?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna palautetta ensin meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostilla info(at)takuusaatio.fi. Saat vastauksen 14 päivän kuluessa. Korjaamme tietoomme tulleet ongelmat.

Ellet ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai, et saa vastausta 14 päivän aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla on lisätietoa ilmoituksen tekemisestä ja asian käsittelystä.

Yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Saavutettavuusseloste on laadittu 30.11.2020 ja päivitetty 18.5.2021.