Takuusäätiö takaa pankkilainan velkojen yhdistämiseksi

Jos olet velkakierteessä ja sinulla on maksuvaikeuksia, voit hakea Takuusäätiöstä takausta järjestelylainaan. Järjestelylainalla yhdistetään kaikki vakuudettomat velat ja laskurästit yhdeksi uudeksi lainaksi. Ennen kuin täytät takaushakemuksen, tutustu takauksen ehtoihin.

Järjestelylaina on pankkilaina, jonka Takuusäätiö takaa. Takuusäätiön takaus on pankille varma vakuus, ja tästä syystä lainan korko on edullinen.

Lainalla maksetaan kerralla pois kaikki vakuudettomat kulutusluotot ja laskurästit. Sinulle jää  niiden sijaan maksettavaksi vain yksi pankkilaina. Olet sekä Takuusäätiön että pankin asiakas.

Takaus järjestelylainaan myönnetään vain, jos vakuudettomat velat ja laskut ovat yhteensä enintään 34 000 euroa. Yhdessä puolison kanssa haettaessa velat voivat olla enintään 45 000 euroa. Lisäksi maksuvarasi pitää riittää koko laina-ajaksi. Lue lisää maksuvarasta ja tutustu myös muihin takauksen ehtoihin.

Takuusäätiön takaus on vapaaehtoinen velkajärjestely

Takaus on tarkoitettu maksuvaikeuksissa oleville ihmisille, ja sen voi saada, vaikka luottotiedoissa olisi maksuhäiriömerkintä ja/tai velkoja olisi perinnässä tai ulosotossa. Takuusäätiön takauksen tarkoituksena on auttaa pysyvästi pois velkakierteestä ja maksuongelmista.

Takauksen saaminen edellyttää, että sinulla on riittävästi maksukykyä ja vakiintunut elämäntilanne, jotta pystyt noudattamaan maksuohjelmaa. Takauksen saamiseksi vaaditaan yleensä vakituinen palkka- tai eläketulo. Joissain tilanteissa myös muu tulo voi olla riittävä, esimerkiksi ansiosidonnainen päiväraha tai pitkä kuntoutustuki.

Takaukseen liittyy myös muita ehtoja. Esimerkiksi laina-aikaa tai kuukausierää ei voi valita itse.

Ennen kuin ryhdyt tekemään hakemusta, tutustu huolellisesti takauksen ehtoihin ja maksukykyvaatimuksiin, sekä hakemuksen täyttöohjeisiin. Voit myös keskustella Velkalinjalla ja chatissamme tilanteestasi ja mahdollisuudestasi saada Takuusäätiön takauksen.

Mitä hyötyä on yhdistää velat järjestelylainalla?

  • Yhtä lainaa on helpompi maksaa kuin montaa erillistä lainaa.
  • Säästät luottokustannuksissa, koska lainan korko on kohtuullinen.
  • Velat tulevat maksetuksi pois nopeammin kuin ilman järjestelyä.
  • Voit selviytyä paremmin arjen menoista ja päästä eroon stressaavista rahahuolista.
  • Maksuohjelman jälkeen voit jatkaa elämää ilman kulutusluottovelkoja.

Maksuvara- ja järjestelylainalaskuri

Laskurilla lasket maksuvarasi ja saat suuntaa antavan tiedon, voisiko velkasi olla mahdollista yhdistää Takuusäätiön takaamalla järjestelylainalla.

Siirry laskuriin

Lue myös

Oliko sivusta sinulle hyötyä?