Takuusäätiö takaa pankkilainan velkojen yhdistämiseksi

Jos sinulla velkakierre ja maksuvaikeuksia, voit hakea Takuusäätiöstä takausta järjestelylainaan. Järjestelylainalla yhdistetään velat ja laskurästit yhdeksi uudeksi lainaksi.

Järjestelylaina on pankkilaina, jonka Takuusäätiö takaa. Takuusäätiön takaus on pankille varma vakuus, mistä syystä lainan korko on edullinen. Lainalla maksetaan kerralla pois useat eri velat ja sinulle jää niiden sijaan maksettavaksi vain yksi laina. Olet sekä Takuusäätiön että pankin asiakas.

Takuusäätiön takaus on vapaaehtoinen velkajärjestely

Takaus on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat maksuvaikeuksissa. Siksi sen voi saada, vaikka luottotiedoissa olisi maksuhäiriömerkintä ja velkoja olisi perinnässä tai ulosotossa. Nämä eivät myöskään estä saamasta lainaa pankista.

Takuusäätiön takauksen tarkoituksena on auttaa pysyvästi pois velkakierteestä ja maksuongelmista.

Siksi edellytämme, että sinulla on riittävästi maksukykyä ja sellainen elämäntilanne, jossa pystyt noudattamaan maksuohjelmaa. Takaukseen liittyy myös muita ehtoja. Esimerkiksi laina-aikaa tai kuukausierää ei voi valita itse.

Ennen kuin ryhdyt tekemään hakemusta, tutustu huolellisesti takauksen ehtoihin ja maksukykyvaatimuksiin. Voit myös keskustella tilanteestasi ja mahdollisuudesta saada Takuusäätiön takaus Velkalinjalla tai chatissamme.

Mitä hyötyä on velkojen yhdistämisestä?

  • Yhtä lainaa on helpompi maksaa kuin montaa erillistä.
  • Säästät luottokustannuksissa, kun järjestelylainan korko on kohtuullinen.
  • Velat tulevat maksetuksi pois nopeammin kuin ilman järjestelyä.
  • Voit selviytyä arjen menoista ja päästä eroon stressaavista rahahuolista.
  • Maksuohjelman jälkeen voit jatkaa elämää ilman kulutusluottovelkoja.