Hallitse rahojasi Pennon avulla

Penno on verkossa toimiva ilmainen palvelu, jolla voit hallita talouttasi. Syöttämällä Pennoon tulosi ja menosi näet helposti, mistä rahat tulevat ja minne ne menevät. Lisäksi voit asettaa säästämistavoitteen ja seurata, miten onnistut tavoitteessasi.

Penno on verkkosovellus, joka toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Kun pidät Pennon mukana puhelimessasi, voit kätevästi kirjata kaikki menosi heti ostoksia tehdessäsi. Näin pysyt ajan tasalla rahatilanteestasi.

Pennossa on helppo lajitella tulot ja menot erilaisiin kategorioihin. Ympyrädiagrammista näet konkreettisesti sen, mihin taloudessasi kuluu eniten rahaa. Arjen pienet menot tulevat näkyviksi ja säästökohteita löytyy helposti.

Tutustu Pennoon osoitteessa penno.fi ja aloita sen käyttö jo tänään!

Verkkosovelluksen lisäksi Pennosta on olemassa myös paperinen työkirja. Voit ladata työkirjan PDF-tiedoston ja tulostaa sen itsellesi, tai voit tilata sen Takuusäätiöstä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellään kokemuksiasi Pennon käytöstä. Voit antaa palautetta tai jakaa ideasi Pennon kehittämiseksi sähköpostitse penno(at)takuusaatio.fi.