Medialle

Asiantuntijamme antavat haastatteluja sekä taustatietoa kotitalouksien taloudenhallintaan, maksuvaikeuksiin ja velkaantumiseen liittyvistä ilmiöistä.

Tietomme ja havaintomme perustuvat niiden ihmisten taloustilanteisiin, joita autamme neuvonnassamme, takaus- ja pienlainatoiminnassa. Heitä on palveluissamme vuosittain runsaat 8000. Tutustu palveluihimme.

Lisäksi seuraamme kotitalouksien talous- ja velkatilannetta yhteiskunnallisena ilmiönä. Teemme laaja-alaista yhteistyötä eri järjestöjen, viranomaisten, yritysten sekä tutkijoiden kanssa. Osallistumme erilaisiin työryhmiin ja annamme lausuntoja alan kehittämiseksi. Tutustu lausuntoihimme.

Ota yhteyttä

  • johtaja Minna Mattila, puh. 040 545 6569
  • viestinnän asiantuntija Sini Rantanen, puh. 040 487 2559

Voit olla yhteydessä myös suoraan toimitusjohtaja Juha A. Pantzariin, puh. 050 313 0523, juha.pantzar(at)takuusaatio.fi.

 

Löydät meidät myös Twitteristä, Instagramista ja Facebookista.

Voimme etsiä haastateltavia asiakaskunnastamme.  He ovat pääsääntöisesti ihmisiä, jotka ovat jo saaneet avun takaamastamme järjestelylainasta tai pienlainastamme.

Valtaosa asiakkaistamme ei halua osallistua omalla nimellään ja kasvoillaan. Kunnoitamme heidän toivettaan esiintyä täysin anonyymisti. Otamme ensin yhteyden mahdolliseen haastateltavaan ja mikäli hän suostuu, välitämme hänen yhteystietonsa toimittajalle.