Pienlainaa hankintoihin

Takuusäätiön pienlaina on edullinen ja luotettava rahoitusvaihtoehto yllättäviin menoihin tai harkittuihin hankintoihin.

Pienlaina on tarkoitettu pienitulosille ihmisille, jotka eivät saa kohtuuhintaista lainaa luottomarkkinoilta tulojensa tai maksuhäiriömerkinnän vuoksi.

Voit hakea pienlainaa kertaluonteiseen menoon tai hankintaan, kuten kodinkoneeseen, huonekaluihin, takuuvuokraan, auton korjaukseen, hammashoitoon, silmälaseihin tai vaikka rippijuhlien järjestämiseen.

Pienlainaa ei voi saada velkojen maksuun ja velkaongelmien ratkaisemiseen. Poikkeustapauksissa sillä voidaan maksaa jokin lasku tai pieni velka, jos se esimerkiksi estää alkavan velkakierteen. Jos sinulla on tälläinen tilanne, ota ensin yhteyttä neuvontaamme.

Lainamäärä voi olla 200 – 2 000 euroa.

Takaisinmaksuaika on enintään kaksi vuotta.

Kuukausierä lasketaan maksukykysi mukaan.

Lainan kokonaiskorko on 4,00 prosenttia (1.1.2021). Lainasta ei peritä muita kuluja. Korko perustuu nostohetkellä voimassa olevaan valtiovarainministeriön vahvistamaan peruskorkoon, johon lisätään 4,5 prosenttiyksikköä.

Esimerkiksi 1 000 euron lainasta maksat kaikkiaan 1 032 euroa, jos lyhennät sen pois 1,5 vuodessa 57 eurolla kuukaudessa.

Lainan tarkoituksena on tasapainottaa taloutta, auttaa selviytymään itsenäisesti raha-asioiden hoidota ja ehkäistä velkaongelmia. Siksi meiltä saa myös henkilökohtaista neuvontaa hakemisen yhteydessä ja maksuohjelman aikana.