Pienlainaa hankintoihin

Takuusäätiön pienlaina on edullinen ja luotettava rahoitusvaihtoehto yllättäviin menoihin tai harkittuihin hankintoihin.

Pienlaina on tarkoitettu pienitulosille ihmisille, jotka eivät saa kohtuuhintaista lainaa luottomarkkinoilta pienten tulojen tai maksuhäiriömerkinnän vuoksi.

Voit hakea pienlainaa kertaluonteiseen menoon tai hankintaan, kuten kodinkoneeseen, huonekaluihin, takuuvuokraan, auton korjaukseen, hammashoitoon, silmälaseihin tai vaikka rippijuhlien järjestämiseen.

Takuusäätiön pienlainaa ei voi käyttää velkojen maksuun. Poikkeuksellisesti lainalla voidaan maksaa yksittäinen lasku, vuokra tai pieni velka, jos se pysäyttää alkavan velkakierteen.

Lainamäärä voi olla 200 – 2 000 euroa.

Takaisinmaksuaika on enintään kaksi vuotta.

Kuukausierä lasketaan maksukykysi mukaan.

Lainan kokonaiskorko on 4,25 prosenttia (1.7.2020). Lainasta ei peritä muita kuluja. Korko perustuu nostohetkellä voimassa olevaan valtiovarainministeriön vahvistamaan peruskorkoon, johon lisätään 4,5 prosenttiyksikköä.

Esimerkiksi 1 000 euron lainasta maksat kaikkiaan 1 036 euroa, jos lyhennät sen pois 1,5 vuodessa 58 eurolla kuukaudessa.

Lainapäätöksen voi saada noin kahden viikon kuluttua lainahakemuksen jättämisestä.

Lainan tarkoituksena on tasapainottaa taloutta, auttaa selviytymään itsenäisesti raha-asioiden hoidota ja ehkäistä velkaongelmia. Siksi annamme myös henkilökohtaista neuvontaa lainan hakijoille ja laina-asiakkaillemme maksuohjelman aikana.