Pienlainaa hankintoihin

Takuusäätiön pienlaina on edullinen ja luotettava rahoitusvaihtoehto yllättäviin menoihin tai harkittuihin hankintoihin.

Voit hakea pienlainaa yllättäviin menoihin tai harkittuihin hankintoihin, jos et saa lainaa luottomarkkinoilta pienten tulojen tai maksuhäiriömerkinnän vuoksi.

Esimerkkejä pienlainan käyttökohteista ovat kodinkoneet, huonekalut, takuuvuokra, auton kulut, hammashoito, silmälasit tai vaikka rippijuhlat.

Pienlainaa ei voi saada velkojen maksuun ja velkaongelmien ratkaisemiseen. Poikkeustapauksissa sillä voidaan maksaa jokin lasku tai pieni velka, jos se esimerkiksi estää alkavan velkakierteen. Ota tällaisessa tilanteessa yhteyttä neuvontaamme.

Lainamäärä voi olla 200 – 2 000 euroa.

Takaisinmaksuaika on enintään kaksi vuotta.

Kuukausierä lasketaan maksukykysi mukaan.

Lainan kokonaiskorko on 4,00 prosenttia (1.1.2021). Lainasta ei peritä muita kuluja. Korko perustuu nostohetkellä voimassa olevaan valtiovarainministeriön vahvistamaan peruskorkoon, johon lisätään 4,5 prosenttiyksikköä.

Esimerkiksi 1 000 euron lainasta maksat kaikkiaan 1 032 euroa, jos lyhennät sen pois 1,5 vuodessa 57 eurolla kuukaudessa.

Lainan tarkoituksena on, että se auttaa tasapainottamaan taloutta ja selviytymään itsenäisesti raha-asioiden hoidosta sekä ehkäisee velkaongelmia. Siksi annamme myös henkilökohtaista neuvontaa lainan hakemisen yhteydessä ja maksuohjelman aikana.

Tietojärjestelmämuutosten takia palvelussamme on katkos. Pystymme palaamaan täysimittaiseen palveluun arviolta marras-joulukuussa. Pahoittelemme viivästyksen venymistä.