Verkkovalmennukset

Osallistu maksuttomiin verkkovalmennuksiimme. Saat vinkkejä talouden hallintaan, säästämiseen ja velkojen selvittämiseen.

Verkkovalmennuksemme sisältävät artikkeleita, apuvälineitä ja tehtäviä. Suoritat valmennuksen itsenäisesti helppokäyttöisellä sähköisellä alustalla. Koko valmennusta ei tarvitse tehdä kerralla, voit tehdä valmennusta silloin kun sinulle sopii.

Erityistä arkea -verkkovalmennus erityislasten vanhemmille

Erityistä arkea -verkkovalmennus tarjoaa erityislasten vanhemmille tutkimusmatkan omien voimavarojensa äärelle. Valmennuksen tarkoituksena on innostaa ja inspiroitua raha-asioista pienissä paloissa. Valmennuksen ovat tehneet yhdessä Takuusäätiö ja Leijonaemot.

Lue lisää

Näin selvität velkasi -verkkovalmennus

Maksuton verkkovalmennus tarjoaa apua oman velkatilanteen selvittämiseen ja velkalistan tekemiseen. Verkkovalmennuksesta saat täytettävän velkalistan, työkaluja oman velkatilanteen purkamiseen ja eväitä miettiä velkaantumisen syitä.

Lue lisää

Kotoutuminen ja raha -verkkokurssi

Kotoutuminen ja raha -verkkokurssi on suunnattu maahan muuttaneiden parissa työskenteleville ammattilaisille. Verkkokurssille on koottu tietoa talous- ja velka-asioista sekä käytännön työkaluja raha-asioiden puheeksi ottoon ja käsittelyyn omassa asiakastyössä.

Lue lisää

Rahapeliongelma ja talous -verkkokurssi

Maksuton verkkokurssi on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään rahapeliongelman vuoksi talous- ja velkavaikeuksissa olevia tai heidän läheisiään. Verkkokurssi sopii myös alan opiskelijoille.

Verkkokurssin on tuottanut Takuusäätiö yhdessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Peliklinikan kanssa.

Lue lisää

Raha-asiat puheeksi -verkkokurssi

Maksuton verkkokurssi on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään vauva- ja pikkulapsiperheitä. Se sopii myös alan opiskelijoille.

Kurssin ovat kehittäneet Takuusäätiö sekä Ensi- ja turvakotien liiton Stressistä sääntelyyn -hanke.

Lue lisää

Hallitse rahojasi -verkkovalmennus

18–25-vuotiaille nuorille aikuisille suunnatusta valmennuksesta saat vinkkejä säästämisen aloittamiseen ja talouden hallintaan. Valmennus soveltuu myös nuoria kohtaavien ammattilaisten työkaluksi.

Lue lisää