Verkkovalmennukset

Osallistu maksuttomiin verkkovalmennuksiimme. Saat vinkkejä talouden hallintaan, säästämiseen ja velkojen selvittämiseen.

Verkkovalmennuksemme sisältävät artikkeleita, apuvälineitä ja tehtäviä. Suoritat valmennuksen itsenäisesti helppokäyttöisellä sähköisellä alustalla. Koko valmennusta ei tarvitse tehdä kerralla, voit tehdä valmennusta silloin kun sinulle sopii.

Rahapeliongelma ja talous -verkkokurssi

Maksuton verkkokurssi on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään rahapeliongelman vuoksi talous- ja velkavaikeuksissa olevia tai heidän läheisiään. Verkkokurssi sopii myös alan opiskelijoille.

Verkkokurssin on tuottanut Takuusäätiö yhdessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Peliklinikan kanssa.

Rahapeliongelma ja talous -verkkokurssi

Raha-asiat puheeksi -verkkokurssi

Maksuton verkkokurssi on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään vauva- ja pikkulapsiperheitä. Se sopii myös alan opiskelijoille.

Kurssin ovat kehittäneet Takuusäätiö sekä Ensi- ja turvakotien liiton Stressistä sääntelyyn -hanke.

Lue lisää

Hallitse rahojasi -verkkovalmennus

18–25-vuotiaille nuorille aikuisille suunnatusta valmennuksesta saat vinkkejä säästämisen aloittamiseen ja talouden hallintaan. Valmennus soveltuu myös nuoria kohtaavien ammattilaisten työkaluksi.

Lue lisää

Velattomana tulevaan -verkkovalmennus

Valmennus sopii parhaiten työikäisille, joiden eläkeikään on aikaa noin kymmenen vuotta. Valmennuksen voi kuitenkin tehdä kuka tahansa, joka haluaa selvittää omaa raha- ja velkatilannettaan.

Lue lisää