Hae pienlainaa sähköisesti

Täytä pienlainahakemus verkkoasioinnissamme. Hakemusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

Huom. Pienlainaa ei voi hakea aikavälillä 24.6. – 31.7.2024

Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen sujuvat ilman turhia keskeytyksiä, jos valmistaudut hyvin ennen kirjautumista verkkoasiointiin. Hakemus voi olla siellä keskeneräisenä korkeintaan viikon, minkä jälkeen se häviää järjestelmästä.

Hakemuksessa ilmoitetaan aina myös puolison tiedot. Ne on ilmoitettava, vaikka hakisit pienlainaa yksin, sillä puolison tilanne vaikuttaa myös sinun talouteesi. Ilman puolison antamaa lupaa hakemusta ei käsitellä.

Näin haet pienlainaa verkkoasioinnissa

  1. Hanki liitteet sähköisessä muodossa. Katso liitelistaus sivun lopusta.
  2. Siirry verkkoasiointiin tämän sivun alaosassa olevasta linkistä, luo itsellesi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja salasana ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla/mobiilivarmenteella. Jatkossa kirjaudut verkkoasiointiin käyttäjätunnuksillasi – laita ne itsellesi muistiin.
  3. Täytä hakemus. Ohjeet löytyvät hakemuksesta.
  4. Lisää liitteet (myös puolison)
  5. Lähetä hakemus
  6. Mahdollinen puoliso hyväksyy hakemuksen. Puoliso saa linkin sähköpostiin, luo käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan ja tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla/mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen puoliso pääsee hyväksymään hakemuksen palvelun kautta.

Puolison on annettava lupa tietojensa tallentamiseen ja käsittelemiseen. Ilman puolison antamaa lupaa tietoja ei voida tallentaa eikä hakemusta käsitellä.

Toimitettavat liitteet

Tositteet tuloista
Palkkatosite tai kopio voimassa olevasta eläke- tai etuuspäätöksestä, asumistukipäätöksestä tai muista säännöllisistä tuloista.

Pankkitiliotteet viimeisen kahden kuukauden ajalta kaikista käytössä olevista tileistä
Tallenna verkkopankista tiliotteet PDF-muodossa kalenterikuukausittain. Kuvakaappauksia tai itse tulostettuja tilitapahtumia ei hyväksytä.

Jos sinulla on velkoja
Liitä hakemukseen tositteet kaikista veloistasi. Tositteeksi käy viimeisin lasku, maksusopimus tai saldotodistus velkojalta. Tositteessa pitää näkyä jäljellä oleva velan määrä.

Toimita myös yhteenveto kaikista lainoistasi. Sen saat positiivisesta luottotietorekisteristä. Rekisteristä ei saa tallennettua velkalistaa. Sen sijaan voit ottaa kuvakaappauksen Luottojen tiedot -sivulla olevasta yhteenvedosta. Siinä näkyy luottojesi yhteismäärä ja eriteltynä kertaluottojen ja jatkuvien luottojen yhteismäärät. Omat tietosi pääset katsomaan tunnistautumalla positiiviseen luottotietorekisteriin.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai ulosottovelkaa, liitä mukaan velallisen ulosottoasiat -tosite. Saat sen ulosoton sähköisestä asiointipalvelusta.

Siirry täyttämään pienlainahakemusta

Täytä pienlainahakemus verkkoasioinnissamme. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Siirry verkkoasiointiin.

Oliko sivusta sinulle hyötyä?