Hae pienlainaa sähköisesti

Täytä pienlainahakemus verkkoasioinnissamme. Hakemusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset sekä voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen sujuvat ilman turhia keskeytyksiä, jos valmistaudut hyvin ennen kirjautumista verkkoasiointiin. Hakemus voi olla siellä keskeneräisenä korkeintaan viikon, minkä jälkeen se häviää järjestelmästä.

Hakemuksessa ilmoitetaan aina myös puolison tiedot. Ne on ilmoitettava, vaikka hakisit pienlainaa yksin, sillä puolison tilanne vaikuttaa myös sinun talouteesi. Ilman puolison antamaa lupaa hakemusta ei käsitellä.

Näin haet pienlainaa verkkoasioinnissa

  1. Hanki liitteet sähköisessä muodossa. Katso liitelistaus sivun lopusta.
  2. Siirry verkkoasiointiin, luo itsellesi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja salasana ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla. Jatkossa kirjaudut verkkoasiointiin käyttäjätunnuksillasi – laita ne itsellesi muistiin.
  3. Täytä hakemus. Ohjeet löytyvät hakemuksesta.
  4. Lisää liitteet (myös puolison)
  5. Lähetä hakemus
  6. Mahdollinen puoliso hyväksyy hakemuksen. Puoliso saa linkin sähköpostiin, luo käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan ja tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen puoliso pääsee hyväksymään hakemuksen palvelun kautta.

Puolison on annettava lupa tietojensa tallentamiseen ja käsittelemiseen. Ilman puolison antamaa lupaa tietoja ei voida tallentaa eikä hakemusta käsitellä.

Jos et voi asioida verkkopalvelussa

Ole meihin yhteydessä (pienlaina[at]takuusaatio.fi). Huomaa, että verkossa asiointi on helpompaa ja nopeampaa.

Toimitettavat liitteet

Tositteet tuloista
Palkkatosite tai kopio voimassa olevasta eläke- tai etuuspäätöksestä, asumistukipäätöksestä tai muista säännöllisistä tuloista.

Pankkitiliotteet viimeisen kahden kuukauden ajalta kaikista käytössä olevista tileistä
Tallenna verkkopankista tiliotteet PDF-muodossa kalenterikuukausittain. Kuvakaappauksia tai itse tulostettuja tilitapahtumia ei hyväksytä.

Jos sinulla on velkoja
Liitä hakemukseen tositteet kaikista veloistasi. Tositteeksi käy viimeisin lasku, maksusopimus tai saldotodistus velkojalta. Tositteessa pitää näkyä jäljellä oleva velan määrä.
Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai ulosottovelkaa, liitä mukaan velallisen ulosottoasiat -tosite. Tilaa se ulosottovirastosta tai tallenna ulosoton sähköisestä asiointipalvelusta.

Oliko sivusta sinulle hyötyä?