Pienlainan takaisinmaksu

Pienlainaa maksetaan säännöllisesti kuukausittain maksuohjelman mukaisesti. Saat laskun postitse. Käytä aina viitenumeroa, kun maksat laskua. Huomaa, että jokaisessa laskussa on eri viitenumero.

Voit valita eräpäiväksi joko kuukauden 15. tai viimeinen päivä. Eräpäivää voi muuttaa laina-aikana. Ota silloin yhteyttä  luotonvalvontaamme.

Takuusäätiön luotonvalvontaa hoitaa Hanna Ollakka, puh 09 6126 3424, sähköposti: hanna.ollakka(at)takuusaatio.fi.

Pienlainan maksuohjelmaa voidaan muuttaa

Lainan maksu voi hankaloitua, jos tulosi vähenevät tai menosi lisääntyvät esimerkiksi lapsen syntymän, työttömyyden, sairastumisen tai jonkin yllättävän tilanteen vuoksi.

Heti kun havaitset tai pystyt ennakoimaan maksuvaikeuksia, ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä luotonvalvontaamme. (Yhteystiedot yllä)

Mietimme kanssasi keinoja, joilla voit tasapainoittaa raha-asioitasi. Keinoja pienlainan maksun helpottamiseksi ovat:

  • Kuukausierän eräpäivää siirretään, jotta saa lisää maksuaikaa. Tästä on apua, jollet voi maksaa laskua eräpäivään mennessä, mutta pysyt maksamaan sen ennen seuraavan kuun laskua. Ota yhteyttä mieluiten jo ennen eräpäivää.
  • Lainaan sovitaan maksuvapaajakso. Tämä helpottaa tilapäisissä rahavaikeuksissa. Maksuvapaan aikana et maksa korko etkä lyhennystä, mutta lainan takaisinmaksuaika pitenee.
  • Lainan kuukausierää alennetaan pysyvästi.

Mistään yllä mainituista muutoksista ei aiheudu sinulle lisäkuluja.

Pienlainan voi maksaa kokonaan pois milloin tahansa. Pyydä luotonvalvonnastamme loppulasku. Mieti etukäteen, milloin haluat sen maksaa, jotta voimme tehdä loppulaskun oikealle eräpäivälle.