Takausta haetaan sähköisesti

Takausta haetaan sähköisesti verkkoasioinnissamme. Se on tietoturvallinen ja sopii kaikkien arkaluonteisten tietojen antamiseen ja käsittelyyn.

Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen sujuvat ilman turhia keskeytyksiä, jos valmistaudut hyvin ennen kirjautumista verkkoasiointiin. Hakemus voi olla siellä keskeneräisenä korkeintaan kolme kuukautta, minkä jälkeen se häviää järjestelmästä.

Valmistaudu näin

Siirry täyttämään hakemusta

Kun kaikki velkasi ovat selvillä ja liitteet valmiina, voit ryhtyä täyttämään hakemusta verkkoasioinnissa. Siellä luot itsellesi tunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan. Pidämme sinuun yhteyttä tietoturvallisesti tässä samassa asiointijärjestelmässä koko hakemusajan.

Täytä hakemus huolellisesti. Ohjeet löytyvät hakemuksesta. Liitteille on paikka asiointipalvelussa hakemuksen yhteydessä. Huomaa, että puutteellisesti täytetyt tai ilman kaikkia pyydettyjä liitteitä lähetetyt hakemukset hylätään.

Hakemuksessa ilmoitetaan aina myös puolison tiedot. Ne on ilmoitettava, vaikka hakisit takausta yksin, sillä puolison tilanne vaikuttaa myös sinun talouteesi.

Puolison on annettava lupa tietojensa tallentamiseen ja käsittelemiseen. Ilman puolison antamaa lupaa hakemus ei saavu Takuusäätiöön, emmekä voi käsitellä sitä. Kirjaa hakemuksen yhteystietoihin sellainen puolisosi sähköpostiosoite, johon voimme lähettää linkin hakemuksen hyväksymiseksi. Hyväksymisessä käytetään vahvaa tunnistautumista.

Näillä vinkeillä takaushakemus kuntoon!

Takaushakemuksen tekeminen ilman talous- ja velkaneuvojan apua voi viedä enemmän aikaasi. Kokosimme viisi vinkkiä, joiden avulla onnistut takaushakemuksen teossa.

Lue lisää
Jonotilanne
Nyt käsittelyssä Kesäkuussa 2022
saapuneet takaushakemukset

Otamme seuraavaksi käsittelyyn 19.06.2022 alkaen saapuneita takaushakemuksia. Löydät hakemuksen saapumispäivän sähköisestä asioinnista.

Oliko sivusta sinulle hyötyä?