Penno

Penno on verkossa toimiva ilmainen palvelu, jolla voit hallita talouttasi. Syöttämällä siihen tulosi ja menosi näet helposti, mistä rahat tulevat ja minne ne menevät. Lisäksi voit asettaa säästämistavoitteen ja seurata, miten onnistut tavoitteessasi.

Pennio.fi - hallitse rahojasi

Pennolla pystyt myös tarkastelemaan, minkä verran rahaa kuluu johonkin tiettyyn menoon, kuten ruokakauppaan, vaatteisiin, sisustamiseen tai harrastuksiin. Kun kirjaudut palveluun, voit valita, miten luokittelet menojasi.

Sovellus toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella, jossa on nettiyhteys. Kun pidät Pennon mukana puhelimessasi, voit kätevästi kirjata kaikki menosi heti ostoksia tehdessäsi. Näin pysyt ajan tasalla rahatilanteestasi.

Suosittelemme, että käytät Pennoa laitteella, jossa on päivitetty ohjelmisto. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä saattaa esiintyä teknisiä ongelmia.

Tutustu Pennoon osoitteessa penno.fi ja aloita sen käyttö jo tänään!
Seuraa Pennoa Twitterissä: @penno_fi
Tule keskustelemaan arjen raha-asioista Facebookin suljettuun ryhmään Hallitse rahojasi.

Anna palautetta

Kuulemme mielellään kokemuksiasi Pennon käytöstä. Voit antaa palautetta tai jakaa ideasi Pennon kehittämiseksi joko sähköpostitse penno(at)takuusaatio.fi tai vastaamalla palautekyselyyn.

Haluatko seurata rahojasi ennemmin paperilla?

Tutustu Penno-työkirjaan, jonka voit tulostaa tai tilata nettisivuiltamme. Sen avulla saat käsityksen tuloistasi sekä menoistasi ja voit seurata arkimenojasi.

Katso video

Takuusäätiö on kehittänyt Pennon yhteistyössä Ehyt ry:n, Marttaliiton, Nuorisoasuntoliiton, Nuorisosäätiön ja Taloustaitohankkeen kanssa. Palvelua kehitetään Veikkauksen tuotolla.

 

Palautetyökalu