Penno

Penno on verkossa toimiva ilmainen palvelu, jolla voit seurata talouttasi. Syöttämällä siihen tulosi ja menosi näet helposti, mistä rahat tulevat ja minne ne menevät. Lisäksi voit asettaa säästämistavoitteen ja seurata, miten onnistut tavoitteessasi.

Pennolla pystyt myös tarkastelemaan, minkä verran rahaa kuluu johonkin tiettyyn menoon, kuten ruokakauppaan, vaatteisiin, sisustamiseen tai harrastuksiin. Kun kirjaudut palveluun, voit vapaasti valita, miten luokittelet menojasi.

Sovellus toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella, jossa on nettiyhteys. Kun pidät Pennon mukana puhelimessasi, voit kätevästi kirjata kaikki menosi heti ostoksia tehdessäsi. Näin pysyt ajan tasalla rahatilanteestasi.

Tutustu Pennoon osoitteessa penno.fi ja aloita sen käyttö jo tänään!
Seuraa Pennoa Twitterissä: @penno2016

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellään kokemuksiasi Pennon käytöstä. Voit antaa meille palautetta tai jakaa ideasi Pennon kehittämiseksi joko sähköpostitse penno(at)takuu-saatio.fi tai vastaamalla palautekyselyyn.

Suosittelemme, että käytät Pennoa laitteella, jossa on päivitetty ohjelmisto. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä saattaa esiintyä teknisiä ongelmia.

Takuusäätiö on kehittänyt Pennon yhteistyössä Ehyt ry:n, Marttaliiton, Nuorisoasuntoliiton ja Nuorisosäätiön kanssa. Palvelun on rahoittanut Raha-automaattiyhdistys.

Haluatko seurata rahojasi ennemmin paperilla?

Tutustu Penno-työkirjaan, jonka voit tulostaa tai tilata nettisivuiltamme. Sen avulla saat käsityksen tuloistasi ja menoistasi. Lisäksi voit seurata arkimenojasi.

 

Penno, taloudenhallinnan sovellus

Jos haluat lisätä Penno-bannerin sivuillesi, löydät sen täältä.