Olet täällä

Velkalinja ja chat -neuvonta

Voit keskustella kanssamme maksuongelmista ja rahahuolista puhelimitse Velkalinjalla tai Kysy rahasta -chatissä. Kerro luottamuksellisesti omasta tai läheisesi talous- ja velka-asiasta sekä elämäntilanteesta.

Huolesi voi olla pieni tai suuri, eikä yhteydenottoon tarvitse valmistautua. Hahmotamme kanssasi tulo-, meno- ja velkatilannettasi. Kerromme ratkaisukeinoista ja mistä niihin saa apua. Vastaamme kysymyksiisi muun muassa laskujen maksusta, perinnästä, luottotiedoista, ulosotosta, velkojien kanssa neuvottelemisesta ja velkojen järjestelykeinoista. Voit myös kysyä vain "Mitä tehdä?".

Maksuton Velkalinja palvelee arkisin kello 10 - 14 numerossa 0800 98009.
Linja on valtakunnallinen ja saattaa olla ajoittain ruuhkainen. Jonotus on maksutonta. Voit antaa meille palautetta Velkalinjasta nettilomakkeen kautta.
Kysy rahasta -chat on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12.30-15.00. HUOM! Suljettu ma 23.1. Pääset keskusteluun sivun oikeasta alalaidasta.

Tukinetin avoimissa ryhmäkeskusteluissa voit keskustella ja jakaa kokemuksia taloudenhallinnasta, rahahuolista ja velkojen hoitamisesta.

Jos neuvontamme on ruuhkainen tai suljettu, katso myös muut apua tarjoavat tahot. Saatat myös löytää vastauksia kysymyksiisi tietoa ja ratkaisuja, takaus- tai Pienlaina-sivuilta.

Päivystäjinä ovat Takuusäätiön työntekijät, joilla on talous- ja velka-asioiden koulutus ja kokemus. Meiltä ei voi varata käyntiaikaa kasvokkaiseen neuvontaan. Sitä tarjoavat esimerkiksi kuntien talous- ja velkaneuvojat sekä sosiaalinen luototus.

Ota rohkeasti yhteyttä! Meillä on aikaa kuunnella ja keskustella eikä se maksa sinulle mitään.