Olet täällä

Saavutettavuus

Verkkopalvelu ei vastaa saavutettavuuden vaatimuksia. Uusittu takuusaatio.fi-verkkosivusto julkaistaan 30.11.2020 mennessä. Uusi verkkosivusto rakennetaan saavutettavuusvaatimusten (A ja AA) mukaisesti.

Uusitun verkkosivuston saavutettavuuden arvioi vielä ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio julkaisemisen jälkeen. Tavoitteenamme on, että auditointi ja mahdolliset korjaukset on tehty 31.1.2021 mennessä.

Palvelu saattaa sisältää linkkejä ulkopolisiin palveluihin, jotka eivät kaikin osin täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Osa nykyisillä verkkosivuilla olevista Word- ja PDF-tiedostoista eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia. Sivuillamme on myös linkittyksiä You Tube -kanavallamme julkaistuihin vedoihin, joissa osassa ei ole teksityksiä. Nämä kaikki korjataan saavutettavaksi 31.1.2021 mennessä. Lisäksi julkaisemme sivuillamme Webropol-kyselytyökalulla tehtyjä kyselyitä. Sen saavutettavuusseloste löytyy täältä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? 

Kehitämme verkkopalvelua jatkuvasti ja pyrimme jatkokehityksessä parantamaan sen käytettävyyttä kaikkien käyttäjäryhmien osalta. 

Kerro meille havaitsemastasi puutteesta ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi sähköpostilla: info(at)takuusaatio.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostilla info(at)takuusaatio.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Saavutettavuusseloste on laadittu 21.09.2020.