Penno

Penno on verkossa toimiva ilmainen palvelu, jolla voit seurata talouttasi. Syöttämällä siihen tulosi ja menosi näet helposti, mistä rahat tulevat ja minne ne menevät. Lisäksi voit asettaa säästämistavoitteen ja seurata, miten onnistut tavoitteessasi.

Sovellus toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella, jossa on nettiyhteys. Kun pidät Pennon mukana puhelimessasi, voit kätevästi kirjata kaikki menosi heti ostoksia tehdessäsi. Näin pysyt ajan tasalla rahatilanteestasi.

Pennolla pystyt myös tarkastelemaan, minkä verran rahaa kuluu johonkin tiettyyn menoon, kuten ruokakauppaan, vaatteisiin, sisustamiseen tai harrastuksiin. Kun kirjaudut palveluun, voit vapaasti valita, miten luokittelet menojasi.

Pennon avulla voit helposti hahmottaa lompakon sisältöä, säästää seuraavaan unelmaan tai purkaa solmuun menneen talouden takaisin plussalle. Tutustu Pennoon osoitteessa penno.fi ja aloita sen käyttö jo tänään!

Penno uudistuu alkuvuodesta 2017. Sitä ennen Pennon ensimmäinen versio on käytettävissä normaalisti.

Seuraa Pennon tarinaa Twitterissä: @penno2016

 

Anna palautetta

Kehitämme Pennoa edelleen ja kuulemme mielellään kokemuksiasi Pennon käytöstä. Annathan meille palautetta tai jaa ideasi Pennon kehittämiseksi joko sähköpostitse: penno(at)takuu-saatio.fi tai vastaamalla palautekyselyyn.

Suosittelemme, että käytät Pennoa laitteella, jossa on päivitetty ohjelmisto. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä saattaa esiintyä teknisiä ongelmia.

Takuusäätiö on kehittänyt Pennon yhteistyössä Ehyt ry:n, Marttaliiton, Nuorisoasuntoliiton ja Nuorisosäätiön kanssa. Palvelun on rahoittanut Raha-automaattiyhdistys.

Haluatko seurata rahojasi ennemmin paperilla?

Tutustu Penno-työkirjaan, jonka voit tulostaa tai tilata nettisivujemme kautta. Sen avulla saat käsityksen tuloistasi ja menoistasi. Lisäksi voit seurata arkimenojasi.

 

Penno, taloudenhallinnan sovellus

Haluatko lisätä Penno-bannerin nettisivuillesi? Bannerit löydä täältä.