Olet täällä

TalousTsemppari-koulutus

Koulutamme sosiaali- ja terveysalan vapaaehtoisia, vertaisia ja ammattilaisia talous- ja velka-asioissa. Tarjoamme materiaaleja ja välineitä taloudenhallinnan tueksi.  

Järjestöissä, seurakunnissa ja muissa sosiaali- ja terveysalan organisaatioissa toimivat ammattilaiset ja vapaaehtoiset kohtaavat paljon eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä, myös heitä, joilla on talousvaikeuksia. Talousvaikeuksista kertominen koetaan usein vaikeaksi ja niistä koetaan häpeää, vaikka arviolta joka kymmenennellä suomalaisella on vaikeuksia oman talouden kanssa jossain elämänvaiheessa.

Ammattilaiset ja vapaaehtoiset voivat olla tärkeässä roolissa kannustamassa puhumaan raha-asioista ja hakemaan apua talousvaikeuksiin. Aina talousongelmiin ei löydy heti ratkaisua, mutta puhuminen ja kokemusten jakaminen voivat silloinkin helpottaa oloa.

TalousTsemppari-koulutukset ja Takuusäätiön materiaalit antavat valmiuksia ottaa raha-asiat puheeksi sekä tukea ja ohjata taloudellisesti haavoittuvassa tilanteessa olevia ja heidän läheisiään. Koulutukset suunnitellaan paikallisten tarpeiden mukaan yhdessä kumppanien kanssa ja ne ovat maksuttomia.

TalousTsemppari-koulutusten lisäksi teemme mielellään yhteistyötä talous- ja velkateemaan liittyvien seminaarien ja muiden tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Tilaa TalousTsemppari -verkkokoulutus!

Tarjoamme TalousTsemppari-koulutuksia sosiaali- ja terveysalan toimijoille verkon välityksellä (esimerkiksi Teams).

Mikäli organisaatiosi on kiinnostunut koulutuksesta, otathan yhteyttä kehittämispäällikkö Minna Markkaseen, sähköpostitse minna.markkanen(at)takuusaatio.fi tai puhelimitse 050 5996 305.

Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava verkkokoulutus!

Palautetyökalu