Erityistä arkea -verkkovalmennus erityislasten vanhemmille

Erityistä arkea -verkkovalmennus tarjoaa erityislasten vanhemmille tutkimusmatkan omien voimavarojensa äärelle. Valmennuksen tarkoituksena on innostaa ja inspiroitua raha-asioista pienissä paloissa. Valmennuksen ovat tehneet yhdessä Takuusäätiö ja Leijonaemot.

Erityislapsiperheet joutuvat usein tasapainoilemaan talouden ja perheen välillä. Vanhempi ei välttämättä voi tehdä täyttä työpäivää tai on kokonaan pois lapsen asioiden tai hoidon vuoksi. Huoli lapsesta ja lapsen tulevaisuudesta vie usein voimavaroja. Toisaalta lapsi koetaan usein myös valtavan isona voimavarana, joka tuo arkeen jaksamista vaikeinakin jaksoina.

Maksuton Erityistä arkea -verkkovalmennus auttaa etsimään itsestä ja omasta arjesta voimavaroja, joiden avulla jaksaa vaikeiden hetkien yli. Valmennuksessa pääset keskustelemaan muiden erityislasten vanhempien kanssa. Erilaisten tehtävien avulla voit pohtia omaa ja koko perheen taloutta. Saat vinkkejä ja pohdittavaa toimivampaan arkeen.
Voit tehdä verkkovalmennusta sopivissa paloissa omien voimavarojesi mukaan.

Kirjaudu Erityistä arkea -verkkovalmennukseen

Verkkovalmennus on toteutettu sähköisellä alustalla. Saat kirjautumislinkin valmennukseen sähköpostitse. Linkki on voimassa kuukauden ajan. Voit tehdä tehtäviä ja keskustella valmennuksessa anonyymisti.

Kirjaudu verkkovalmennukseen