Koulutus

Rahat pelissä – rahapelaaminen ja talousasiat puheeksi -koulutus

Ajankohta , klo 09:00 – , klo 11:00 SijaintiWebinaari Hintamaksuton
Ilmoittaudu tästä

Miten ottaa rahapelaaminen puheeksi asiakkaan kanssa? Entä jos rahapelaaminen on aiheuttanut taloudellisia vaikeuksia? Mistä lähteä liikkeelle talousasioista keskusteltaessa? Onko rahapelaamisesta johtuviin talousvaikeuksiin olemassa nopeita ratkaisuja? Mitä tarkoitetaan taloudellisella toipumisella?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia maksuttomassa koulutuksessa. Koulutuksessa käsitellään rahapelaamista ilmiönä, rahapelaamisen ja talousasioiden puheeksiottoa, taloushaasteita rahapelaajan näkökulmasta, taloudellista toipumista sekä apu- ja tukipalveluita ja tukimateriaaleja. Osallistujat saavat koulutuksesta puheeksiottoon välineitä ja materiaaleja, joita voivat hyödyntää omassa työssään.

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kohtaavat talousvaikeuksissa olevia ihmisiä. Koulutukseen ovat tervetulleita myös muut ihmisten parissa työskentelevät ammattilaiset, joita aihe kiinnostaa.

Kouluttajina toimivat hankesuunnittelija Teresa Tenkanen ja asiantuntija Hanna Siltanen Takuusäätiöstä.

Maksuton koulutus järjestetään Teamsissa. Koulutus kestää 2h ja sisältää yhden lyhyen tauon. Osallistumislinkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä.

Osallistujille lähetetään koulutusmateriaalit sähköpostitse jälkikäteen.

Ilmoittaudu koulutukseen 8.5. mennessä.

Lisätietoja koulutuksesta:

Hanna Siltanen, asiantuntija, hanna.siltanen(at)takuusaatio.fi

Teresa Tenkanen, hankesuunnittelija, teresa.tenkanen(at)takuusaatio.fi