Koulutus

Raha-asiat diakoniatyössä -verkkokurssi keväällä 2024

Ajankohta , klo 13:00 – , klo 15:00 SijaintiVerkkokurssi, Webinaari Hintamaksuton
Raha-asiat diakoniatyössä kevät 2024

Diakoniatyön asiakkaista suurella osalla on vaikeuksia raha-asioiden kanssa. Verkkokurssilla opitaan, miten diakoniatyössä voidaan auttaa ihmisiä saamaan taloutensa haltuun ja neuvomaan heitä vaikeissa velkatilanteissa.

Verkkokurssilla on neljä sisältöteemaa, jotka ovat Ilmiö, Raha, Velka ja Neuvonta. Jokainen teema sisältää monipuolisesti aihepiiriin liittyvää materiaalia sekä tehtäviä ja pohdintaa.

Kurssin aloituswebinaari järjestetään
tiistaina 12.3.2024 klo 13-15 ja päätöswebinaari maanantaina 15.4.2024 klo 13-15.

Webinaarit toteutettaan etäyhteydellä. Webinaarien välissä on itsenäistä työskentelyä verkkoalustalla viiden viikon ajan, noin tunti viikossa.

Uskon ja toivon, että kurssin myötä osaan ohjata ja tukea asiakkaita paremmin ja “empaattisemmin” talousasioissa. — Kurssi sai minut pohtimaan omaa rahasuhdetta ja ajatuksiani rahasta ja velkaantumisesta. (Palaute syksyn 2023 kurssista)

“Kurssin sisältö oli monipuolinen kokonaisuus aiheesta ja antoi ajantasatietopaketin ja muiden kokemukset toivat hyvää lisäulottuvuutta asioihin. Aion viedä kurssin annin työhöni ja myös keskustella kollegoiden kanssa jatkossakin näistä aiheista.” (palaute syksyn 2021 kurssista)

“Tämä kurssi kokonaisuudessaan oli kuitenkin todella napakka ja asiallinen kokonaisuus, sisälsi oleelliset ja tärkeimmät asiat, eikä mitään varsinaisesti turhaa. Varsinkin uusille diakoniatyöntekijöille voisi olla melkein jopa “pakollinen”.” (Palaute kevään 2022 kurssista)

Ilmoittautuminen  7.3.2024 mennessä
Lisätietoja: Maria Rumpunen maria.rumpunen(at)takuusaatio.fi