Koulutus

Raha-asiat diakoniatyössä -verkkokurssi syksyllä 2022

Ajankohta , klo 13:00 – , klo 15:00 SijaintiVerkkokurssi, Webinaari Hintamaksuton
Ilmoittautuminen

Diakoniatyön asiakkaista suurella osalla on vaikeuksia raha-asioiden kanssa. Verkkokurssilla opitaan, miten diakoniatyössä voidaan auttaa ihmisiä saamaan taloutensa haltuun ja neuvomaan heitä vaikeissa velkatilanteissa.

Verkkokurssilla on neljä sisältöteemaa, jotka ovat Ilmiö, Raha, Velka ja Neuvonta. Jokainen teema sisältää monipuolisesti aihepiiriin liittyvää materiaalia sekä tehtäviä ja pohdintaa.

Kurssin aloituswebinaari järjestetään
tiistaina 27.9.2022 klo 13-15 ja päätöswebinaari tiistaina 1.11.2022 klo 13-15.

Webinaarit toteutettaan etäyhteydellä. Webinaarien välissä on itsenäistä työskentelyä verkkoalustalla viiden viikon ajan, noin tunti viikossa.

Raha-asiat diakoniatyössä” -kurssi avasi uusia näkökulmia ja innosti pohtimaan myös omaa suhtautumistani rahaan ja sen vaikutusta omaan työhöni.” (palaute kevään 2021 kurssista)

“Kurssin sisältö oli monipuolinen kokonaisuus aiheesta ja antoi ajantasatietopaketin ja muiden kokemukset toivat hyvää lisäulottuvuutta asioihin. Aion viedä kurssin annin työhöni ja myös keskustella kollegoiden kanssa jatkossakin näistä aiheista.” (palaute syksyn 2021 kurssista)

“Tämä kurssi kokonaisuudessaan oli kuitenkin todella napakka ja asiallinen kokonaisuus, sisälsi oleelliset ja tärkeimmät asiat, eikä mitään varsinaisesti turhaa. Varsinkin uusille diakoniatyöntekijöille voisi olla melkein jopa “pakollinen”.” (Palaute kevään 2022 kurssista)

Ilmoittautuminen 20.9.2022 mennessä
Lisätietoja: Maria Rumpunen maria.rumpunen(at)takuusaatio.fi