Koulutus

Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaari

Ajankohta , klo 08:15 – , klo 09:00 Sijainti Hintamaksuton

Terveysongelmat ja taloudellinen huono-osaisuus kulkevat usein käsi kädessä ja liittyvät niin monin tavoin toisiinsa muun muassa työkyvyn ja mielenterveyden näkökulmasta.

Sairastamisesta on myös tullut yhä kalliimpaa ja raskaampaa, vaikka Suomessa onkin kaikille avoin julkinen terveydenhuolto. Maksukatot ovat sosiaaliturvan varassa elävälle korkealla, ja kustannusten kertymisen seuraaminen vaatii sairastuneelta tai tämän läheisiltä erityistä jaksamista.

Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaarin aiheena torstaina 21.9. on “Terveyssosiaalityö Länsi-Pohjan keskussairaalassa osana keskitettyjä kuntoutuspalveluja Lapin Hyvinvointialueella”. Puhumassa Leena Liimatainen ja Minna Hakanen, Lapha.

Aamupaloja sosiaalityöstä webinaari -sarjaa järjestävät Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Poske), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (Pohde), Lapin hyvinvointialue ja Takuusäätiö.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Nappaa käteen kuppi kuumaa ja hyppää linjoille Teamsiin. Teamsiin pääset liittymään ekollega.fi -verkkosivuston kautta täältä

Olet lämpimästi tervetullut!