Tapahtuma

Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaari

Ajankohta , klo 08:15 – , klo 09:00 SijaintiWebinaari Hintamaksuton

Lapsiperheen vahvat rahataidot -interventio. Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaari torstaina 23.5.2024 klo 8.15-9.00. Alustajana yliopistonlehtori YTT Katri Viitasalo Helsingin yliopistosta.

Lapsiperheen vahvat rahataidot -interventiomalli eli VaRa on kehitetty keväällä 2022 osana Taloussosiaalityö lapsiperheissä -hanketta. Intervention kehittämisessä on hyödynnetty aikaisempaa tutkimustietoa, minkä lisäksi kehittämistyössä on ollut mukana alan asiantuntijoita, sosiaalityöntekijöitä ja – ohjaajia sekä sosiaalityön asiakkaita. Intervention tärkeimpinä tavoitteina on parantaa perheiden vanhempien talousosaamista ja vähentää mahdollista taloudellista ahdistuneisuutta.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Nappaa käteen kuppi kuumaa ja hyppää linjoille Teamsiin. Teamsiin pääset liittymään ekollega.fi -verkkosivuston kautta täältä

Aamupaloja sosiaalityöstä webinaari -sarjaa järjestävät Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Poske), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (Pohde), Lapin hyvinvointialue ja Takuusäätiö.

Tervetuloa mukaan!