Tapahtuma

Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaari

Ajankohta , klo 08:15 – , klo 09:00 SijaintiWebinaari Hintamaksuton

Nuoret aikuiset sosiaalityön asiakkaina. Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaari torstaina 18.4.2024 klo 8.15-9.00. Aihetta saapuvat alustamaan NuoriSO-hankkeen Crista Juutinen, Henna Pirskanen, Mia Tammelin, Paula Vainikka ja Sami Ylistö.

Lapin yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun sekä Tampereen yliopiston NuoriSo-hanke on Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama tutkimushanke, jossa tuotetaan tietoa nuorten aikuisten sosiaalityöstä osallisuuden edistämisen näkökulmasta. Hankkeessa kuvataan nuorten aikuisten sosiaalityön palvelujen järjestämisen tapoja kunnissa ja hyvinvointialueilla sekä analysoidaan palvelujen ja työkäytäntöjen kykyä vastata nuorten aikuisten palvelutarpeisiin ja edistää heidän osallisuuttaan.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Nappaa käteen kuppi kuumaa ja hyppää linjoille Teamsiin. Teamsiin pääset liittymään ekollega.fi -verkkosivuston kautta täältä

Aamupaloja sosiaalityöstä webinaari -sarjaa järjestävät Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Poske), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (Pohde), Lapin hyvinvointialue ja Takuusäätiö.

Tervetuloa mukaan!