Tapahtuma

Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaari

Ajankohta , klo 08:15 – , klo 09:00 SijaintiWebinaari Hintamaksuton

Rahat pelissä – miten tukea taloudellista toipumista rahapelihaitoista? Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaari torstaina 22.2.2024 klo 8.15-9.00. Alustajana webinaarissa toimii johtaja Aura Pylkkänen Takuusäätiöstä.

Rahapelaamisesta aiheutuneet taloudelliset haitat voivat olla hyvin pitkäkestoisia ja vahingollisia. Rahan arvon ja roolin vääristymisen, taloudellisen niukkuuden tai ylivelkaantumisen haitalliset seuraukset kohdistuvat myös rahapelaajien läheisiin. Takuusäätiön ja Sosped-säätiön Rahat pelissä -yhteishankkeessa (2023-2025) etsitään keinoja taloudellisen toipumisen tukemiseen hyödyntämällä erityisesti kokemusasiantuntijuutta.

Tervetuloa kuulemaan hankkeen ajankohtaisista kuulumisista, mm. siitä, miten ammattilaiset kohtaavat rahapelaamisen omassa asiakastyössään.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Nappaa käteen kuppi kuumaa ja hyppää linjoille Teamsiin. Teamsiin pääset liittymään ekollega.fi -verkkosivuston kautta täältä

Aamupaloja sosiaalityöstä webinaari -sarjaa järjestävät Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Poske), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (Pohde), Lapin hyvinvointialue ja Takuusäätiö.

Tervetuloa mukaan!