Tapahtuma

Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaari

Ajankohta , klo 08:15 – , klo 09:00 SijaintiWebinaari Hintamaksuton

Aamupaloja sosiaalityöstä -webinaarisarjan toinen vuosi ja kevätkausi 2024 aloitetaan torstaina 25.1.2024 klo 8.15-9.00 teemalla Yhteistyön mahdollisuudet ja kehittämistarpeet, jota alustaa Jouni Röntynen Kelan pohjoisesta vakuutuspiiristä.

Kelan myöntämät etuudet liittyvät tiiviisti sosiaali- ja terveyspalveluihin, minkä vuoksi Kelan ja hyvinvointialueiden yhteistyö on tärkeää. Kelan tutkijoiden selvityksen (linkki aukeaa uuteen välilehteen) mukaan perustoimeentulotuen saajat käyttävät myös muuta väestöä yleisemmin hyvinvointialueiden julkisia palveluita, erityisesti mielenterveys- ja päihdepalveluita. Saumaton yhteistyö Kelan ja hyvinvointialueiden välillä korostuukin osana asiakkaiden palveluita.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Nappaa käteen kuppi kuumaa ja hyppää linjoille Teamsiin. Teamsiin pääset liittymään ekollega.fi -verkkosivuston kautta täältä

Aamupaloja sosiaalityöstä webinaari -sarjaa järjestävät Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Poske), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (Pohde), Lapin hyvinvointialue ja Takuusäätiö.

Tervetuloa mukaan!