Siirry sisältöön Siirry etusivulle

Työnantaja, tule mukaan edistämään työntekijöiden taloudellista hyvinvointia!

Taloudellinen hyvinvointi on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvoiva työntekijä on tyytyväinen, motivoitunut ja sitoutunut.

Edistämällä talousosaamista työntekijät pystyvät tekemään parempia taloudellisia päätöksiä. Se parantaa taloudellista hyvinvointia, jolla on välittömiä vaikutuksia ihmisten toimintakykyyn.

Työntekijöiden taloudellisen hyvinvoinnin lisääminen on hyödyllistä myös työnantajille. Kun työntekijän hyvinvointi paranee, työn tuottavuus kasvaa ja sairauspoissaolojen määrä vähenee.

Takuusäätiö on tehnyt ennaltaehkäisevää ja korjaavaa työtä suomalaisten kotitalouksien taloudellisen hyvinvoinnin eteen jo yli 30 vuotta. Meillä on vahva asiantuntemus taloushuolien taustalla vaikuttavista tekijöistä, sekä pitkäaikainen kokemus velkaongelmien ratkaisemisessa. Olemme ensimmäinen toimija Suomessa, joka on vienyt talousosaamista työpaikoille.

Nyt tarvitsemme työnantajat mukaan edistämään suomalaisten taloudellista hyvinvointia. Tehdään yhdessä suomalaisista maailman talousosaavin kansa!

 

Juha A. Pantzar, Takuusäätiön toimitusjohtaja:

Talousongelmat ovat iso ihmisten työkykyyn vaikuttava tekijä. Jos niitä pystytään ehkäisemään, niin sillä on merkitystä työkyvyn kannalta. Tämä varmasti kiinnostaa myös työnantajia.

Raha-asioiden vaikutus jaksamiseen -kyselyn vastaaja:

Talouden hallinta ja tasapaino on erittäin tärkeää oman jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta. Jatkuva murehtiminen rahoista ja veloista syö energiaa, vaikuttaa kokonaisvaltaisesti arkeen ja mielenterveyteen.
Takaisin ylös