Nuorten aikuisten velkaantuminen -virtuaaliset aamukahvit 2.6.

Millaisia eri tekijöitä nuorten aikuisten maksu- ja velkavaikeuksien taustalla on? Entä millaisia toimia tarvitaan, jotta ongelmia voidaan ratkaista ja ennaltaehkäistä nykyistä tehokkaammin? Tervetuloa Takuusäätiön virtuaalisille aamukahveille perjantaina 2.6. klo 9–10!

Tilaisuudessa keskustellaan nuorten aikuisten velkaantumisesta sekä tutkimuksen että käytännön toimijoiden näkökulmista. Tarkoituksena on lisätä ymmärrystä eri tekijöiden merkityksestä, kuten nuorten erilaisista lähtökohdista, talousosaamisesta, ylisukupolvisuudesta, sosiaalisista paineista sekä nykyisen inflaation vaikutuksista.

Tilannekuvan lisäksi keskustelussa keskitytään erityisesti siihen, miten nuorten maksu- ja velkavaikeuksiin voidaan eri tilanteissa puuttua sekä löytää niihin ratkaisuja nykyistä varhaisemmassa vaiheessa.

Mukana keskustelemassa:

  • erikoistutkija Aapo Hiilamo, Itla
  • perintäpalvelujen osastopäällikkö Reetta Lehessaari, Intrum
  • talousosaamisen neuvonantaja Anu Raijas, Suomen Pankki
  • keskustelun vetäjänä johtaja Minna Markkanen, Takuusäätiö

Tilaisuus on interaktiivinen, joten myös sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun chatissa sekä äänestämällä eri väittämistä. Tilaisuus on suunnattu sote-ammattilaisille, järjestöille, päätöksentekijöille, tutkijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille on lähtetty sähköpostiin osallistumislinkki.

Lisätietoja
Minna Markkanen
minna.markkanen[at]takuusaatio.fi
p. 050 599 6305