Olet täällä

Takuusäätiö hakee talousasiantuntijaa

Takuusäätiö on kotitalouksien arjen raha-asioiden asiantuntija. Autamme ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun muun muassa myöntämällä pienlainoja ja takauksia järjestelylainoihin.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen aktiivista ja oma-aloitteista

talousasiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu pääosin puhelimitse ja sähköisesti, hakemusten käsittely ja esitysten valmistelu ja säätiön neuvontaan osallistuminen. Työnkuvan tarkempi sisältö määräytyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vankkaa työkokemusta esimerkiksi velkaneuvonta- tai rahoitusalalta.

Tehtävän hoitamisessa on etua

  • asiakaspalvelukokemuksesta
  • talous- ja velka-asioiden sisältöosaamisesta
  • tietoteknisistä taidoista ja kyvystä oppia uusia järjestelmiä.

Hyvät kirjalliset ja suulliset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat asiakaspalvelutyömme perusedellytys. Asiakkaita palvellaan suomen lisäksi englanniksi ja ruotsiksi. Erityisesti arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Lisäksi työssä tarvitaan kykyä havainnoida ja kehittää työtä.

Tarjoamme

Tarjoamme merkityksellistä työtä, jossa talous- ja velkavaikeuksissa olevia ihmisiä autetaan pääsemään elämässään eteenpäin takauksen tai neuvonnan keinoin.

Takuusäätiö on myös suomalaisten kotitalouksien arjen raha-asioiden haasteisteiden näköalapaikka. Vaikutamme lainsäädäntöön ja muihin rakenteisiin, jotta ne tukisivat ihmisten itsenäistä taloudellista selviytymistä, hallittua luotonkäyttöä ja ehkäisisivät syviin velkakierteisiin ajautumista.

Työsuhde

Työsuhde on määräaikainen, se alkaa heti ja kestää 31.1.2020 saakka. Jatkorahoituksesta riippuen työsuhteen kesto saattaa pidentyä 31.5.2021 saakka. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2019 sähköpostitse osoitteeseen minna.backman(at)takuusaatio.fi. Ilmoita hakemuksessa myös mahdollisen suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sosiaalisten rahoituspalvelujen johtajalta Minna Backmanilta puh. 040 526 3895. Ota yhteyttä

  • 10.5. klo 14-15
  • 14.5. klo 10-11.