Olet täällä

Takuusäätiö hakee sovellusasiantuntijaa

Digipalvelut ovat merkittävässä roolissa Takuusäätiön toiminnassa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme helppoja sähköisiä palveluita ja parantaa toiminnan laatua. Kehitämme digitaalisia palveluita aktiivisesti, jotta voimme tarjota paremman asiakaskokemuksen ja auttaa asiakkaitamme nopeammin ja laadukkaammin. Käytämme itse omassa työssämme erityisesti meille räätälöityjä ohjelmistoja, jotka ovat osin myös kehitystyön kohteena. Lisäksi panostamme tiedolla johtamiseen, jotta pystymme raportoimaan toimintamme vaikutuksesta ja tuottamaan tietoa yhteiskunnalle yksilöiden velkaantumisen tilasta ja vaikutuksesta.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen sovellusasiantuntijaa, joka vastaa Takuusäätiön ICT-järjestelmästä ja säätiön digitaalisten palveluiden kehittämisestä yhdessä Takuusäätiön ICT-kumppaneiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös raporttien tuottaminen säätiön eri toiminnoille, kilpailutuksesta vastaaminen, kumppaniverkoston koordinointi sekä ICT-tuki henkilöstölle.

Edellytämme korkeakoulutasoista tutkintoa (esim. tietojenkäsittelyn tradenomi) ja arvostamme työkokemusta. Emme odota ohjelmointitaustaa, vaan ymmärrystä sovelluskehityksen perusteista sekä järjestelmätoimitusten hankinta- ja projektiosaamista. Työtehtävän menestyksellisessä suorittamisessa on etua muun muassa PowerBI sekä Office 365 -osaamisesta.

Jos olet kiinnostunut paikasta, tee hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan ansioluettelo sekä toive palkkatasosta. Hakemus tulee toimittaa 23.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen juha.pantzar(at)takuusaatio.fi

Lisätietoja saat puhelimitse toimitusjohtaja Juha A. Pantzarilta 11.3.2020 klo 14-15 numerosta 050 3130523

 

Takuusäätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, jonka tarkoituksena on tukea kansalaisten velkaongelmien ehkäisyä ja niiden ratkaisemiseen tähtääviä toimintoja. Säätiö toimii alan valtakunnallisena asiantuntijana, vaikuttajana ja kehittäjänä.