Lomakkeet

Tältä sivulta löydät paperisen takauksen ja muutoksen hakemiseen sekä järjestelylainan nostamiseen liittyvät lomakkeet. Sähköiseen hakemuslomakkeeseen pääset tältä sivuilta.

Takaushakemuslomake

Jos et pysty käyttämään sähköistä palveluamme, voit jatkossakin hakea takausta myös alta löytyvillä lomakkeilla. Taloudenseurantalomake auttaa sinua kokoamaan tiedot velkojesi hoitamisesta viimeisen kolmen kuukauden ajalta. HUOM. mahdollisuus hakea takausta postitse toimitettavalla hakemuksella poistuu 2020 lopussa. Ellet voi käyttää sähköistä palveluamme, suosittelemme sinua hakeutumaan talous- ja velkaneuvonnan palveluihin. Yhteystiedot löydät velkaneuvonta.

Huom. Hakemuslomakkeet toimivat vain Internet Explorer -selaimella. Lomakkeen toiminnassa on häiriöitä. Jos et saa lomaketta auki, tallenna se ensin omalle koneellesi. Voit tallentaa lomakkeen, kun klikkaat linkin päällä hiiren oikealla painikkeella ja valitset "Tallenna kohde nimellä". Valitse tämän jälkeen, mihin tiedosto koneellasi tallennetaan ja paina "Tallenna". Sen jälkeen voit avata lomakkeen omalta koneeltasi.  Jos et saa lomaketta auki tai haluat täyttää lomakkeen käsin, voit tilata paperilomakkeen vaihteestamme, puh. 09 6126 340. Lähetä hakemus allekirjoitettuna ja liitteineen osoitteeseen Takuusäätiö, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki. Takaushakemusta liitteineen ei voi toimittaa sähköpostitse.

Saat tietoa ja vinkkejä takaushakemuksen täyttämiseen videoistamme. Videot aukeavat alla olevista linkeistä.

Taloudenseurantalomake

Muutoksenhakulomake

Alta löydät lomakkeen muutoksen hakemiseen.

Asiakirjat pankkia varten

Tästä löydät pankkia varten tarvittavat asiakirjat.

Blanketter på svenska

Muistathan aina allekirjoittaa hakemuksen. Hakemuksessa on oltava aina myös puolison allekirjoitus, vaikka hän ei olisikaan hakijana. Jos allekirjoitukset puuttuvat, emme voi käsitellä hakemusta.

Palautetyökalu