Olet täällä

Pienlainan takaisinmaksu

Saat kuukausittain laskun postitse lainan maksamista varten. Käytäthän viitenumeroa maksaessasi laskua. Huomaa, että jokaisessa laskussa on eri viitenumero.

 

HUOM. Postilakko voi päättymisestään huolimatta vielä vaikuttaa kirjepostin jakeluun. Pyrimme lähettämään sinulle pienlainan maksutiedot myös muita välineitä käyttäen (sähköposti, tekstiviesti riippuen antamistasi yhteystiedoista ja niiden toimivuudesta). Ota yhteyttä, jos pienlainan maksuerä on joulukuun 2. tai 16. päivä etkä tiedä maksamiseen tarvittavia tietoja (viitenumero, summa). Hanna Ollakka, hanna.ollakka@takuusaatio.fi tai puh. 09 6126 3424 (ma-ke ja pe).

 

Mikäli haluat maksaa isommalla kuukausierällä tai koko lainan kerralla pois, ota yhteyttä meihin, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Maksuvaikeuksia?

Jos rahatilanteesi muuttuu laina-aikana ja haluat muuttaa lainan kuukausimaksua, ota mahdollisimman pian yhteyttä. Kuukausierää voidaan muuttaa tilapäisesti tai pysyvästi. Voit hakea myös maksuvapaakuukausia. Mitä aiemmin olet yhteydessä, sitä nopeammin saat tlanteesi hallintaan.

Muutoksen tekeminen on maksutonta. Voit tehdä ehdotuksen puhelimitse tai sähköpostitse. Voit hakea muutosta myös tällä lomakkeella. Postita täytetty ja tulostettu lomake osoitteeseen: Takuusäätiön pienlaina, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki.

Ota yhteyttä, jos haluat muuttaa lainan takaisinmaksua tai haluat keskustella raha-asioista. Yhteystiedot

Tutustu myös takaisinmaksusta ja maksuohjelman muutoksista usein kysyttyihin kysymyksiin

Tarina: Ota rohkeasti yhteyttä

Eläkkeellä oleva mies sai 2 000 euron pienlainan kodinhankintoihin. Noin puoli vuotta pienlainan myöntämisen jälkeen mies otti yhteyttä ja kertoi sairastuneensa, josta tuli ylimääräisiä kuluja.

Takuusäätiön pienlainaan myönnettiin kolme kuukautta maksuvapaata, jotta mies pystyi maksamaan sairaalamaksun. Sen jälkeen hän jatkoi pienlainan lyhentämistä alkuperäisen maksuohjelman mukaan.

Palautetyökalu