Olet täällä

Pienlainan takaisinmaksu

Pienlainaa maksetaan takaisin sovitulla kuukausierällä. Käytäthän viitenumeroa maksaessasi lainanlyhennystä. Jokaisessa laskussa on oma viitenumero.

Mikäli haluat maksaa kerralla isomman kuukausierän tai lainan kokonaisuudessaan takaisin, ota yhteyttä meihin, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Jos rahatilanteesi muuttuu laina-aikana tai sinulla on maksuvaikeuksia, lainan kuukausierää voidaan muuttaa tilapäisesti tai pysyvästi tai voit hakea maksuvapaakuukausia. Mitä aiemmin otat yhteyttä, sen helpompaa maksuohjelman muuttaminen on.

Muutoksen tekeminen on maksutonta. Voit tehdä ehdotuksen puhelimitse, sähköpostilla tai hae muutosta kirjallisesti tällä lomakkeella. Jos haet muutosta lomakkeella, postita täytetty ja tulostettu hakemus osoitteeseen: Takuusäätiön pienlaina, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki.

Ota yhteyttä meihin, jos haluat muuttaa lainan takaisinmaksua tai haluat neuvoja raha-asioissa:

  • puh. 09 6126 3424 tai hanna.ollakka(at)takuusaatio.fi

 

Tarina: Ota rohkeasti yhteyttä

Eläkkeellä oleva mies sai 2 000 euron pienlainan kodinhankintoihin. Noin puoli vuotta pienlainan myöntämisen jälkeen mies otti yhteyttä ja kertoi sairastuneensa, josta tuli ylimääräisiä kuluja.

Takuusäätiön pienlainaan myönnettiin kolme kuukautta maksuvapaata, jotta mies pystyi maksamaan sairaalamaksun. Sen jälkeen hän jatkoi pienlainan lyhentämistä alkuperäisen maksuohjelman mukaan.

Palautetyökalu