Olet täällä

Talous- ja velkaneuvojille

Takuusäätiön takaamalla järjestelylainalla yhdistetään useat velat yhdeksi uudeksi lainaksi. Takaus on tarkoitettu yksityishenkilöille, joilla ei ole muita kohtuullisia keinoja selviytyä veloistaan.

Yksittäisen asiakkaasi tilanteeseen saat parhaan vastauksen ottamalla yhteyttä talousasiantuntijoihin. Viime kädessä hakemuksen käsittely on paras tapa saada ratkaisu asiaan.

Hakemuslomake

Takuusäätiön takaushakemuslomakkeen löydät täältä. Samalla sivulla ovat myös muutoshakemukset sekä asiakirjat pankkia varten. Maksuvaralaskuriin pääset tämän linkin kautta.

Talous- ja velkaneuvojat voivat edelleen lähettää velkajärjestelyhakemuslomakkeen osana takaushakemusta. Tällöin alla olevan hakemusliitteen pitää olla täytetty ja hakijan ja mahdollisen puolison allekirjoittama.

Takaushakemus: velkaantumishistoria, ehdot ja suostumukset sekä valtuutukset (.doc)

Allekirjoitus vaaditaan aina myös puolisolta, vaikka hän ei olisi hakijana. Allekirjoitukset tarvitaan, koska emme saa muuten tallentaa henkilötietoja. Ilman molempien suostumusta tietojen tallentamiseen emme voi laskea kotitalouden maksuvaraa.

Palautetyökalu