Olet täällä

Elämänkriisit velkaannuttivat

Minun tarinani alkoi yllättävästä ja traumaattisesta erosta. Mieheni ilmoitti 20 vuoden yhteiselon jälkeen kauppareissun päätteeksi muuttavansa pois kotoa. Hän ei ollut maininnut asiasta tai antanut ilmi käytöksellään aiemmin.

Ero tuli ja jäin yksin vastavalmistuneeseen taloomme. Koska emme päässeet rahasta sopuun, jouduin maksamaan kaikki kulut (asuntolaina meni edelleen puoliksi).

Sairastuin, enkä kyennyt töihin hetkeen. Otin lainoja, jotta pärjäisin kolmen lapseni kanssa. Laskut kerääntyivät ja menivät ulosottoon, kun minulla ei ollut voimaa niitä hoitaa. Palasin kyllä töihin, mutta silloin raha-asiat olivat jo retuperällä. Samana vuonna menetin vanhempani äkillisesti ja se kuormitti lisää.

Laskut kerääntyivät ja menivät ulosottoon, kun minulla ei ollut voimaa niitä hoitaa.

Tämän kaiken jälkeen olen maksanut velkojani yli kuusi vuotta, kunnes sain voimaa hakea apua velkaneuvonnasta ja heidän avullaan hain Takuusäätiön takausta veloille. Nyt takaus on saatu. Velat maksettu pankin velalla pois. Maksan nyt muutaman vuoden vielä velkaa pankille ja olen selvinnyt tästä voittajana. Olen onnellinen ja kiitollinen. Opin tästä vaiheesta elämässäni paljon.

Nimim. Selviytyjä