Olet täällä

Ajankohtaista

Äkillinen normaalin arjen muuttuminen aiheuttaa ikäviä asioita meistä jokaisen elämään. Tämä poikkeusaika voi kuitenkin olla hyvä hetki ottaa raha-asiat tarkasteluun. Takuusäätiö ja Marttaliitto muistuttavat, että kotona vietetty aika on oivallinen hetki tarkastella omaa kulutustaan ja miettiä siihen liittyviä prioriteetteja uudella tavalla.

Haemme viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Takuusäätiötä vie eteenpäin halu auttaa ihmisiä, joilla on taloudenhallinnan vaikeuksia ja velkaongelmia. Tarvitsemme sinun osaamistasi ja intoasi edistämään tätä työtä viestinnän ja markkinoinnin keinoin.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työkenttääsi. Olet osa yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja kehittymishakuista organisaatiota. Työyhteisöösi kuuluu parikymmentä merkitykselliseen työhönsä sitoutunutta asiantuntijaa.

Ihmisten maksuvaikeudet ja velkakierteet alkavat usein yllättävistä muutoksista. Koronaviruksen seurauksena aiheutuu monille suomalaisille taloudellisia yllätyksiä. Lyhytaikainenkin lomautus saattaa vaikeuttaa ratkaisevasti laskujen maksua, ellei puskurirahastoa yllätysten varalle ole.

Kukaan ei tiedä varmuudella millaisia ja kuinka pitkään kestäviä talousvaikeuksia koronasta tulee. Monilla suomalaisilla on jo nyt niin monta osamaksua ja luottoa hoidettavanaan, ettei heidän taloutensa kestä tulojen vähenemistä.

Digipalvelut ovat merkittävässä roolissa Takuusäätiön toiminnassa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme helppoja sähköisiä palveluita ja parantaa toiminnan laatua. Kehitämme digitaalisia palveluita aktiivisesti, jotta voimme tarjota paremman asiakaskokemuksen ja auttaa asiakkaitamme nopeammin ja laadukkaammin. Käytämme itse omassa työssämme erityisesti meille räätälöityjä ohjelmistoja, jotka ovat osin myös kehitystyön kohteena.