Olet täällä

Ajankohtaista

Voimavaroja arkeen -ryhmä on tarkoitettu mielenterveyden ongelmia ja talousvaikeuksia kohdanneille ihmisille. Ryhmässä jaetaan kokemuksia ja saadaan vertaistukea. Valmennus tarjoaa muun muassa tietoa, mistä talousvaikeuksiin voi saada apua ja eväitä myönteiseen muutokseen omassa elämässä.

Ryhmä kokoontuu Helsingissä kevään aikana kymmenen kertaa 4.4. alkaen ja osallistuminen on maksutonta. Haku valmennukseen on käynnissä ja hakuaika päättyy 15.3.

Valmennuksen järjestää Mielenterveyden keskusliitto yhteistyössä Takuu-Säätiön ja Valtakunnallinen Verso ry:n kanssa.

Nuorten talousosaamista edistävä Mun talous -verkosto järjestää Puhu rahasta -kampanjan 29.2.–6.3. Viikon aikana verkosto kannustaa ihmisiä puhumaan rahasta ja kertomaan oman tarinansa.

Näin voit osallistua:

Suomi on toimittanut taloudellisen kehityksen ja yhteistyön järjestö OECD:lle toimenpideohjelman, jolla suomalaisten taloudellista lukutaitoa lisätään. Finanssialan näkökulmasta kansalaisten taloudellisen lukutaidon kehittäminen on olennainen tekijä tulevaisuuden Suomea rakennettaessa.

Suomi oli Euroopan maiden joukossa pitkään kummajainen, jolla ei ollut kansallista ohjelmaa kansalaistensa taloudellisen lukutaidon kohottamiseen. Nyt taloudenhallinnan neuvottelukunnan OECD:lle toimittama kirje ja siinä esitetyt tavoitteet ovat hyvä alku.