Olet täällä

Tsemppiä talouteen -tilaisuus

Aika: 
Torstai 19.3.2020
Paikka: 
Helsinki
Hinta: 
Maksuton

Pitkäaikaissairautta sairastava saattaa löytää itsensä tilanteesta, jossa rahat eivät riitä. Varsinkin vuoden alku voi aiheuttaa suuria vaikeuksia selvitä erilaisista omavastuuosuuksista ja asiakasmaksuista.

 
Takuusäätiössä on pitkään yhdessä ihmisten kanssa pohdittu tekijöitä, joilla oman talouden voi saada haltuun. Tilaisuudessa aluekoordinaattori Maria Rumpunen kertoo Takuusäätiön materiaaleista, ajankohtaisista ilmiöistä sekä keinoja rahavaikeuksista selviytymiseen. Tämän jälkeen pohditaan yhdessä ajankohtaisia tilanteita ja huolia.
 
Tilaisuus on suunnattu liiton jäsenyhdistysten jäsenille ja mukaan voidaan ottaa 45 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tämän lisäksi on tilaa viidelle henkilölle, jotka ovat kiinnostuneita liiton toiminnasta, mutta eivät ole vielä jäseniä. Ilmoittautuminen 2.3.2020 mennessä täällä.
 
Mukana liiton toiminnanjohtaja Sari Högström sekä edunvalvonnan ja sosiaaliturvan asiantuntija Maria Ruuskanen, joiden kanssa osallistujat voivat keskustella halutessaan varsinaisen ohjelman päätyttyä.
 
Tapahtuma on osa liiton edunvalvonnan teemavuotta.