Olet täällä

Ryhtiä raha-asioihin

Aika: 
Lauantai 14.3.2020
Paikka: 
Tampere, Sokos-hotelli Torni
Hinta: 
15€ / 35 €

Ryhtiä raha-asioihin -päivässä puhutaan rahasta. Ei välttämättä rahasummista, vaan arjesta ja siinä pärjäämisestä. Monella erityislapsiperheellä on käytettävissä rahaa vähemmän kuin he toivoisivat. Omaishoitajille ei makseta suuria korvauksia, eikä vammaistukikaan aina riitä erityislapsen tarpeisiin. Jatkuvat rahahuolet kuormittavat mieltä.

Päivään osallistuville tarjotaan mahdollisuus saada henkilökohtaista neuvontaa Takuusäätiöltä. Päivässä mukana Maria Rumpunen Takuusäätiöstä, sosiaalityöntekijä Liisa Ojala ja Kati Vaari Leijonaemoista.

Lisää tietoa Leijonaemojen nettisivuilta.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Osallistumismaksu: 15 €/hlö jäsenille ja muille 35€/hlö. Maksu sisältää päivän ohjelman ja ruokailun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 865 8410