Olet täällä

Ryhtiä raha-asioihin

Aika: 
Lauantai 25.4.2020
Paikka: 
Helsinki, Presidentti-hotelli
Hinta: 
15€ / 35 €

Ryhtiä raha-asioihin -päivässä puhutaan rahasta. Ei välttämättä rahasummista, vaan arjesta ja siinä pärjäämisestä. Monella erityislapsiperheellä on käytettävissä rahaa vähemmän kuin he toivoisivat. Omaishoitajille ei makseta suuria korvauksia, eikä vammaistukikaan aina riitä erityislapsen tarpeisiin. Jatkuvat rahahuolet kuormittavat mieltä.

Päivään osallistuville tarjotaan mahdollisuus saada henkilökohtaista neuvontaa Takuusäätiöltä. Päivässä mukana mm. Maria Rumpunen Takuusäätiöstä.

Lisää tietoa Leijonaemojen nettisivuilta.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Osallistumismaksu: 15 €/hlö jäsenille ja muille 35€/hlö (sis. ohjelman ja ruokailun).

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.