Olet täällä

Koulutukset

M T K T P L S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
Päivämäärä: Tiistai 03.03.2020
Sijainti: Mikkelin yliopistokeskus, Lönnrotinkatu 5, Mikkeli
Hinta: Maksuton
Tilaisuus suunnattu kaikille, jotka kohtaavat talousvaikeksissa olevia työssään tai vapaaehtoistehtävässään.Voit osallistua myös, jos olet huolissasi omasta tai läheisesti taloudellisesta tilanteesta.
Päivämäärä: Lauantai 14.03.2020
Sijainti: Tampere, Sokos-hotelli Torni
Hinta: 15€ / 35 €
Ryhtiä raha-asioihin -päivässä puhutaan rahasta. Ei välttämättä rahasummista, vaan arjesta ja siinä pärjäämisestä. Monella erityislapsiperheellä on käytettävissä rahaa vähemmän kuin he toivoisivat. Omaishoitajille ei makseta suuria korvauksia, eikä vammaistukikaan aina riitä erityislapsen tarpeisiin. Jatkuvat rahahuolet kuormittavat mieltä.
Päivämäärä: Torstai 19.03.2020
Sijainti: Helsinki
Hinta: Maksuton
Munuais- ja maksaliiton koulutus jäsenilleen. Pitkäaikaissairaus saattaa aiheuttaa vaikeuksia selvitä erilaisista omavastuuosuuksista ja asiakasmaksuista. Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota tietoa rahavaikeuksista selviytymiseen.
Päivämäärä: Perjantai 20.03.2020
Sijainti: Paimion seurakuntatalo, Paimio, Varsinais-Suomi
Hinta: Maksuton
Koulutus antaa valmiuksia ottaa raha-asiat puheeksi sekä tukea ja ohjata taloudellisesti haavoittuvassa tilanteessa olevia ja heidän läheisiään. Tilaisuus on suunnattu lähialueidin sosiaali- ja terveydenalan, järjestöjen ja seurakuntien vapaaehtoisille, vertaisille ja ammattilaisille.
Päivämäärä: Keskiviikko 01.04.2020
Sijainti: Jyväskylä, Järjestötoiminnankeskus Matara
Hinta: maksuton
Koulutuksia järjestetään saman päivän aikana kaksi. TalousTsemppari-koulutus (klo 13:00-15:30) sisältää perustietoa talous- ja velka-asioista ja koulutus on suunnattu järjestöjen ja diakoniatyön ammattilaisille sekä vapaaehtoisille. Koulutukseen ovat tervetulleita myös julkisen sektorin ammattilaiset. Vapaaehtoisen tuki rahaongelmissa olevalle -työpaja (klo 16:30-19) on suunnattu TalousTsemppari-koulutukseen osallistuneille vapaaehtoisille, jotka haluavat valmiuksia toimia tukihenkilönä rahaongelmissa oleville.
Päivämäärä: Perjantai 17.04.2020
Sijainti: Salo, Varsinais-Suomi
Hinta: Maksuton
Koulutus antaa valmiuksia ottaa raha-asiat puheeksi sekä tukea ja ohjata taloudellisesti haavoittuvassa tilanteessa olevia ja heidän läheisiään. Tilaisuus on suunnattu lähialueiden sosiaali- ja terveydenalan, järjestöjen ja seurakuntien vapaaehtoisille, vertaisille ja ammattilaisille.
Päivämäärä: Keskiviikko 06.05.2020
Sijainti: Inari
Hinta: maksuton
Seminaaripäivä on suunnattu työssään rahapelihaittoja sekä talous- ja velkaongelmia kohtaaville ammattilaisille sekä vapaaehtoisille. Koulutuspäivän tavoitteena on antaa osallistujille valmiuksia ottaa rahapelaaminen ja rahaongelmat puheeksi, tunnistaa riski- ja ongelmallinen rahapelaaminen sekä antaa tietoa taloudenhallintaan, velkatilanteen selvittelyyn sekä ratkaisukeinoihin liittyvistä asioista.
Päivämäärä: Tiistai 19.05.2020
Sijainti: Rovaniemi
Hinta: maksuton
Koulutuspäivä on suunnattu järjestöjen ja seurakuntien ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään talous- ja velkaongelmissa olevia. Tilaisuus on maksuton ja sinne ovat tervetulleita myös julkisen sektorin ammattilaiset. Tilaisuus koostuu kahdesta osiosta ja voit halutessasi osallistua vain toiseen. Aamupäivän osuudesta vastaa Takuusäätiö ja tauon jälkeen vuorossa on ulosoton puheenvuoro.