Rahapelaaminen

Nimettömät pelurit
Tarjoaa vertaistukiryhmiä ja auttavaa puhelinneuvontaa peliongelmaisille. Tavoitteena on päästä peliongelmasta eroon tarjoamalla tukea ja ymmärrystä.

Pelirajat'on
Tarjoaa maksutonta vertaistukea rahapeliongelmista kärsiville ja heidän läheisilleen. Vertaistukiryhmien lisäksi Pelirajat’on järjestää voimavarakursseja sekä tuettuja lomia.

Pelivoimapiiri
Pelivoimapiiri tarjoaa tietoa, tukea sekä vertaistukiryhmiä omasta tai läheisensä rahapelaamisesta huolestuneille ihmisille.

Joskus elämä tuntuu mahdottomalta talouden osalta, koska olen peliriippuvainen. Olin monta vuotta pelaamatta, mutta nyt repsahdin. Halusin hiukan helpotusta raha-asioihin, mutta aina pelit vie enemmän kuin antaa.

Peluuri
Tarjoaa peliongelmaisille ja heidän läheisille verkossa ja puhelimitse toimivia maksuttomia palveluita: auttava puhelin, neuvonta sekä erilaisia sähköisiä apuvälineitä ja vertaisryhmiä.

Tiltti
Tarjoaa tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan. Palveluihin kuuluvat neuvonta ja tuki, vertaistuelliset ryhmätapaamiset, kahdenkeskiset keskustelut sekä mahdollisuus lähteä itse mukaan vapaaehtoistoimintaan.