Perhe- ja ihmissuhteet

Eroinfo, eroryhmät, tuetut lomat ja vertaistuki
Yhden vanhemman perheiden liiton Eroinfoon voit soittaa, jos haluaa keskustella siitä, kuinka lapsen elatusapu lasketaan ja miten lapsen asuminen, huolto ja tapaamiset muualla asuvan vanhempansa kanssa järjestetään eron jälkeen. Tarjolla on myös vertaistukitoimintaa, eroryhmiä ja tuettuja lomia.

Kirkon perheasiain neuvottelukeskus
Perheneuvoja tarjoaa apua parisuhteeseen, perheeseen ja henkilökohtaiseen elämään liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Mahdollisuus osallistua myös terapeuttisiin ryhmiin.

Miessakit
Tarjoaa matalan kynnyksen vertaistoimintaa,  ammatillisia tuki- ja kriisipalveluja miehille muun muassa isyydestä, erossa tai väkivaltakokemuksissa.

Poikien Puhelin (Väestöliitto)
Auttava puhelinpalvelu alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille. Puhelimessa nuoria autetaan kaikissa elämään liittyvissä pulmissa. Puheluihin vastaa aikuinen, ammatillisesti poikien maailmaan perehtynyt mies.

Vanhempainpuhelin ja -netti (Mannerheimin Lastensuojeluliitto)
Voit soittaa tai kirjoittaa mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Vapaaehtoinen päivystäjä keskustelee puhelimessa tai vastaa nettikirjeeseen.  Päivystäjät ovat myös itse vanhempia.

Väestöliiton neuvontapuhelin
Palvelu tarjoaa asiantuntijatietoa parisuhteesta ja sen hyvinvoinnista. Vastaajina ovat Väestöliiton psykologit. Yhteyttä voit ottaa, vaikka varsinaista ongelmaa tai kriisiä ei vielä olisikaan.

Ystäväpiiri-toiminta (Vanhustyön keskusliitto)
Iäkkäille ihmisille suunnattua ryhmätoimintaa yksinäisyyden tunteen lievittämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi sekä uusien ystävien löytämiseksi.