Yrittäjien neuvonta

Oletko huolissasi yrityksesi taloudesta ja tulevaisuudesta tai onko sinulla jo maksuvaikeuksia? Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelu neuvoo yrittäjiä puhelimitse yritystoiminnan talous- ja maksuvaikeuksissa.

Neuvojat ovat yrityksen talouden- ja tervehdyttämisen asiantuntijoita. Kysy neuvoa mahdollisimman pian, kun sinulle syntyy huoli taloudesta. Mitä pikemmin haet apua, sitä paremmat mahdollisuudet ja enemmän aikaa yritykselläsi on ratkaista talousongelmansa.

Talousavusta saat neuvoja myös vakavammissa tilanteissa kuten konkurssi- tai yrityssaneerausasioissa. Lisäksi vuoden 2015 alusta yksityinen elinkeinonharjoittaja on voinut hakea yksityishenkilön velkajärjestelyä myös elinkeinotoimintansa velkoihin. Aiemmin yksin- tai pienyrittäjän oli lopetettava yritystoimintansa saadakseen velkajärjestelyn. Nyt on mahdollista järjestellä yksityistalouden velkojen lisäksi myös yrityksen velat, jos toiminta on mahdollista saada jälleen kannattavaksi.

Neuvonta saa suomeksi ja ruotsiksi ja se on valtakunnallista. Neuvonta on maksutonta, mutta puhelu maksaa matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun verran.

Neuvontanumerot ja lisätietoa palvelusta löydät Talousavun sivuilta.

 

Palautetyökalu